close menu
Over ons

Over ons

Professionele waterpomp kopen, huren of laten herstellen? Bij Quality Pumps!

Snel, efficiënt én veilig vuilwater verpompen? Bij Quality Pumps kan je duurzame en uiterst betrouwbare waterpompen kopen, huren en laten herstellen. Dankzij ons ruime aanbod, jarenlange ervaring, beproefde producten en betrouwbare service bieden we jou steeds de gepaste oplossing.

Kwaliteitspompen en toebehoren op maat van jouw project

Quality Pumps beschikt over een rijk gamma van innovatieve waterpompen die je zowel kan kopen als huren. Als exclusief verdeler van Grindex en S.I.P rioleringspompen en daarnaast ook verdeler van de Screw Impeller Pumps, Hidrostal, Flygt, Dragflow, Caffini, Varisco en Clasal hebben we steeds de topmerken in huis. Zo kunnen we inspelen op de technische noden en eisen van onze professionele klanten in de aannemerij, industrie en overheid. En sinds de overname door Van der Ende Group zijn onze mogelijkheden om totaal oplossingen aan te bieden voor onze klanten alleen maar toegenomen.

bg_footer

Daarnaast hebben we een breed aanbod van leidingen en toebehoren om je pompinstallatie compleet te maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een plat oprolbare, rubberen of HDPE persleiding? Heb je nood aan een koppeling, vlotter, vlakzuigkraag, sturingskast of debietmeter? You name it, we’ve got it.

Betrouwbare service van A tot Z

Professioneel advies op maat

Geen idee welke waterpomp je best kan kopen of huren voor je project? Onze experten staan klaar om je vakkundig en gepersonaliseerd advies te geven. We komen kosteloos en vrijblijvend ter plaatse om samen met jou de situatie te bespreken. Daarnaast kan onze pompenconfigurator je al een heel eind op weg helpen.

Snelle levering en minutieuze installatie indien gewenst

Moet je snel een elektrische of diesel aangedreven waterpomp inzetten? Dankzij onze eigen transportdienst en vrachtwagen met kraan kunnen we de werfpompen in no time ter plaatse brengen. Bovendien kan je onze montagedienst inschakelen om pompen of pompinstallaties te monteren, aan te sluiten en in bedrijf te stellen.

Doeltreffende herstellingen en interventies

Is je waterpomp defect of is er een plotse storing? Onze deskundige techniekers voorzien snelle en adequate in-house herstellingen, de klok rond. We bezitten niet alleen een grondige kennis van diverse merken, maar beschikken ook over alle courante onderdelen in ons ruime magazijn. Huur je een pomp bij ons? Dan kan je ons ook 24/7 inschakelen voor dringende interventies.

Over ons

Water wegpompen met een betrouwbare vuilwaterpomp?

Bij pompenspecialist Quality Pumps in Lochristi kan je waterpompen kopen, huren en laten herstellen.

CONTACTEER ONS

back to top