close menu
img3

Diensten

Verkoop, verhuur
en herstelling van pompen

Dankzij onze jarenlange ervaring bij het selecteren en onderhouden van allerlei pompinstallaties levert Quality Pumps uw het beste advies bij het oplossen van uw water- en/of vuilwaterproblemen.
Indien u een partner zoekt voor verhuur of verkoop met de bijhorende professionele service contacteer Quality Pumps.

Diensten

Advies

Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste pomp(en) voor het juiste werk te selecteren. Soms is het inroepen van een specialist de beste en voordeligste keuze ! Als exclusief verdeler van Grindex dompelpompen en van de diesel aangedreven rioleringspompen S.I.P. – Screw Impeller Pumps zijn wij zeker in staat om u met raad en daad bij te staan. Bovendien beschikken wij over meer dan 120 kwaliteitsvolle pompen met de vereiste toebehoren in onze huurvloot.
Neem zeker contact met ons op voor een kosteloze offerte met bijhorend advies. Plaatsbezoek om samen met u de situatie te bespreken is uiteraard ook mogelijk.

Diensten

Transport

Voor een correcte en snelle levering van de verhuurde of verkochte installaties heeft Quality Pumps de nodige oplossingen via eigen transport of via een gespecialiseerde partner met telescopische kraan. Dankzij onze ruime parking en centrale ligging kunt u ook eenvoudig de bestelde materialen af halen. Ons team zorgt voor een snelle afhandeling.

img3

Montage

Indien u bij ons een pompinstallatie huurt, kunnen wij voor u het materieel monteren en/ of demonteren. Wij werken ook samen met professionele onderaannemers om verkochte producten ter plaatse te monteren volgens de regels van de kunst. Het tarief dat wij hiervoor aanrekenen, is een tarief in regie. Hierdoor betaalt u geen euro te veel!

Diensten

Herstellingen

Ons technisch team staat klaar voor alle herstellingen van Grindex, S.I.P, Flygt en Hidrostal pompen. Snelle en correcte service is ons motto.

Diensten

Onderdelen

Door onze grote stock aan onderdelen en toebehoren kunnen wij zeer snel schakelen en onze klanten de gepaste oplossing bieden. Diameters van 2” tot 10”.

Diensten
Diensten
Diensten
Diensten
img3
back to top