close menu
Dragflow 1 Banner

Abrasieve vloeistoffen verpompen? Kies voor de slijtvaste pomp van Dragflow

Slijtvaste pomp inzetten bij baggerwerken, dredging, zandwinning of voor het verpompen van water in cement- en betoncentrales? Bij Quality Pumps verkopen we voortaan een breed gamma van Dragflow zand- en baggerpompen op exclusieve basis in België. En daar zijn we heel trots op, aangezien we onze professionele klanten nu nóg beter van dienst kunnen zijn.

“We zijn bijzonder blij dat we een topmerk als Dragflow aan onze portefeuille kunnen toevoegen. Bovendien kunnen de klanten van Dragflow bij ons rekenen op een optimale service.” – Johan Broekmans van Quality Pumps

Dragflow, toonaangevende speler op vlak van zand- en baggerpompen

Het Italiaanse merk Dragflow is ruim 25 jaar een klinkende naam in de pompenwereld. De slijtvaste dompelpompen met woelkop zijn perfect voor het verpompen van modder, slib, slurry en abrasieve vloeistoffen met vaste ruwe delen tot 120 mm (bv. zand, bentoniet, bouwafval, kiezels of stenen). De kwaliteitspompen kennen dan ook een uitstekende reputatie bij aannemers, industriële bedrijven en overheidsinstanties.

Dragflow 1

Troeven

  • De slijtvaste zand- en baggerpomp van Dragflow is vervaardigd uit chroomstaal en wordt gekenmerkt door een lange levensduur, extreme slijtvastheid en hoge betrouwbaarheid. De robuuste pomp is perfect opgewassen tegen schurende deeltjes.
  • Dankzij de woelkop blijft het medium steeds in beweging en wordt er zoveel mogelijk residu mee verpompt.
  • Het assortiment bestaat uit zowel elektrische dompelpompen van 3,7 kW – 240 kW als hydraulisch aangedreven pompen met of zonder side cutters.
Abrasieve vloeistoffen verpompen? Kies voor de slijtvaste pomp van Dragflow

Opties

Er zijn heel wat features verkrijgbaar, zoals koelmantels, control panels, zuurbestendige uitvoering, cutter heads, jet rings, power packs, pontons en frames voor bevestiging op de kraanarm.d

Waarom pompen kopen of huren bij Quality Pumps?

Quality Pumps is een doorgewinterde pompenspecialist die al jaren actief is in verkoop, verhuur, service en herstelling van professionele pompen, leidingen en toebehoren. Ons rijke assortiment bestaat uit zowel dompelpompen als diesel aangedreven pompen van gerenommeerde merken zoals Grindex, Hidrostal, Flygt, Caffini, Varisco en Clasal. Je kan echter niet enkel rekenen op een uitstekende kwaliteit van onze producten, maar ook op een uitmuntende allround service door ons team:

  • Professioneel advies op maat: Dankzij het deskundige pompadvies van onze medewerkers selecteer jij steeds een pomp die piekfijn is afgestemd op jouw toepassing.
  • Levering en montage: Indien gewenst kunnen wij de pompen ter plaatse leveren, monteren, aansluiten en in bedrijf stellen.
  • Herstelling: Onze geschoolde monteurs hebben de juiste knowhow en beschikken in ons magazijn over alle nodige onderdelen voor een minutieuze herstelling van je pomp.
  • Interventies 24/7: Je kan ons steeds bereiken voor een dringende interventie in geval van storing aan een huurpomp of huurinstallatie.
Dragflow El5 El12 Blog

Interesse in de slijtvaste pompen van Dragflow?

Quality Pumps verdeelt de Dragflow zand- en baggerpompen op exclusieve basis in België om abrasieve vloeistoffen snel, veilig en efficiënt te verpompen.

MEER INFORMATIE

back to top